vineri, 17 decembrie 2010

Cu totii am auzit ani de-a randul reclamele care ne vorbeau de "rate direct in magazin". Ce sunt de fapt aceste rate? Imprumuturi plasate tot in sfera celor nebancare, cu diferenta ca in loc de bani primim produse.

Creditele obtinute in magazin pot fi o varianta foarte utile in cazul in care dorim achizitionarea unor produse dar nu avem banii necesari. Institutiile nebancare s-au orientat de multi ani pe acest tip de serviciu. Avantajul? Produsele dorite la dvs. acasa azi, plata esalonata pe mai multe luni.

Am gazit elocventa pentru descrierea creditelor de consum pentru achizitionarea de bunuri oferta companiei GE Money. Asa cum veti observa din materialele reproduse mai jos procedura este extrem de simple, similara cu cea destinata contractarii unui imprumut de bani.
Aprobarea dosarului se poate face in 24 de ore, in functie de suma solicitata si de complexitatea dosarului dvs. Conditiile de acordare: dovada domiciliului, acte doveditoare pentru un venit stabil, dovada ca sunteti cu platile la zi si situatia financiara a anului trecut.
Vrei sa cumperi un frigider, un laptop, o canapea?
Sau poate iti doresti chiar mobila pentru intreaga casa, dar nu ai banii necesari? Nimic mai simplu. Trebuie doar sa cauti
magazinele in care GE Money ofera credite de consum si sa-ti alegi produsele dorite.

Iar noi te asiguram ca vei beneficia de:

- Simplitate si rapiditate in intreg procesul de creditare
- Consultanta financiara din partea analistului de credite. Primesti creditul cel mai potrivit pentru tine
- Dobanda fixa pe toata durata contractului de credit
- Plan de protectie a veniturilor tale. In caz de somaj sau incapacitate temporara de munca si nu veti mai putea achita ratele,
aceasta asigurare va poate prelua o parte din sumele ramase de plata pana la terminarea contractului.
- Transparenta costurilor - nu ai niciun cost ascuns.
- Aprobarea creditului in maxim 24 de ore, in functie de complexitatea cererii. Imediat ce creditul a fost aprobat, poti lua acasa
produsele dorite

Creditul de consum cu destinatie. Documente Necesare

- Original sau copie dupa BI/CI
- Fluturasul de salariu (dupa caz talonul de pensie / decizia de pensionare)
- Ultima factura de utilitati
- Fisa fiscala

Un comentariu:

  1. Bună ziua doamnelor și domnilor
    Aveți mare nevoie de consolidare financiară (împrumut)?
    O mulțime de oameni se confruntă cu provocări financiare premature și majoritatea nu sunt capabili să obțină împrumuturi de capitaluri proprii de la băncile lor locale sau de la alte instituții financiare din cauza ratei dobânzii ridicate, a garanțiilor insuficiente, a raportului datorie / venit, a scorului creditului scăzut sau din alte motive.

    Dacă aveți nevoie de un împrumut urgent, vă sfătuiesc să contactați compania mea și vă putem ajuta cu un împrumut.
    Oferim tot felul de servicii de împrumut (împrumut personal, împrumut de afaceri, împrumut ipotecar și multe altele), oferim atât împrumuturi pe termen lung, cât și pe termen scurt, împrumuturi garantate și fără garanții și, de asemenea, puteți împrumuta până la 20 de milioane de euro. Compania mea vă va ajuta să atingeți o varietate de obiective cu o gamă largă de produse de împrumut.

    Pentru mai multe informatii; aici sunt datele noastre de contact.
    E-mail de contact: novicapfinancialservices@gmail.com
    Număr de contact: +31642117819 (WhatsApp)

    Nu mai există timpi de așteptare sau vizite stresante la bănci. Serviciul nostru este disponibil 24/7 - puteți obține un împrumut și completați tranzacțiile ori de câte ori doriți.

    RăspundețiȘtergere