vineri, 17 decembrie 2010

Institutiile nebancare pot acorda imprumuturi celor care au avut restante sau intarzieri?

Ce este Biroul de Credit stie mai toata lumea. Cel mai bine o afla, pe pielea lor din pacate, cei care au avut restante sau intarzieri la plata ratelor. Mai exact, in cazul intarzierilor la platile ratelor, banca raporteaza rau-platnicul la Biroul de Credit. In cazul in care doriti un nou imprumut, banca de la care il solicitati va verifica si, in functie de rezultatul obtinut, va poate refuza.

Ceea ce stie mai putina lume este ca Biroul de Credit nu decide daca puteti accesa un alt imprumut sau nu. Aceasta institutie doar verifica daca figurati in evidentele sale si transmite situatia dvs. actuala bancii.
Decizia de creditare ramane in continuare la latitudinea bancii careia i-ati solicitat imprumutul. O situatie similara este valabila si in cazul imprumuturilor nebancare. Citam in continuare de pe siteul oficial al Birouluio de Credit, sectiunea Intrebari frecvente:

Decizia de creditare se ia automat pe baza Raportului de Credit? NU, Biroul de Credit nu poate decide acordarea sau neacordarea unui credit. Raportul de Credit cuprinde informaţii detaliate, actualizate şi reale, dar analiza făcută de fiecare participant pentru a decide acordarea unui credit se bazează şi pe alte informaţii.
Mai pe intelesul tuturor, daca banca sau institutia financiara nebancara va considera bun de plata, puteti obtine un nou imprumut. E drept ca aceasta situatie se intalneste mai rar, dar este posibila.

Dupa cat timp sunt sters din baza de date daca am fost raportat ca rau-platnic?

Perioada in care figurati cu incidente de plata este de 4 ani.

Care este perioada de afişare a istoricului de plată in Raportul de Credit? Intervalul de timp pentru care informaţiile aferente unui credit sunt afişate in Raportul de Credit este de 4 ani de la data ultimei actualizări transmise.

Un comentariu:

  1. Bună ziua doamnelor și domnilor
    Aveți mare nevoie de consolidare financiară (împrumut)?
    O mulțime de oameni se confruntă cu provocări financiare premature și majoritatea nu sunt capabili să obțină împrumuturi de capitaluri proprii de la băncile lor locale sau de la alte instituții financiare din cauza ratei dobânzii ridicate, a garanțiilor insuficiente, a raportului datorie / venit, a scorului creditului scăzut sau din alte motive.

    Dacă aveți nevoie de un împrumut urgent, vă sfătuiesc să contactați compania mea și vă putem ajuta cu un împrumut.
    Oferim tot felul de servicii de împrumut (împrumut personal, împrumut de afaceri, împrumut ipotecar și multe altele), oferim atât împrumuturi pe termen lung, cât și pe termen scurt, împrumuturi garantate și fără garanții și, de asemenea, puteți împrumuta până la 20 de milioane de euro. Compania mea vă va ajuta să atingeți o varietate de obiective cu o gamă largă de produse de împrumut.

    Pentru mai multe informatii; aici sunt datele noastre de contact.
    E-mail de contact: novicapfinancialservices@gmail.com
    Număr de contact: +31642117819 (WhatsApp)

    Nu mai există timpi de așteptare sau vizite stresante la bănci. Serviciul nostru este disponibil 24/7 - puteți obține un împrumut și completați tranzacțiile ori de câte ori doriți.

    RăspundețiȘtergere