marți, 14 decembrie 2010

Cum pot obtine un credit rapid nebancar? Cine acorda astfel de credite rapide?


Dana M.: As dori un credit rapid nebancar cu suma maxima ce mi-o puteti acorda cit mai urgent. Sa vedem ce solutii are d-na Dana pentru a accesa o creditare rapida si ce suma de bani poate obtine.

Creditele rapide nebancare sunt acordate de societati de tip IFN. Acestea functioneaza dupa un regim aproximativ similar cu cel al bancilor cu diferenta ca pot acorda credite de consum in conditii mult mai lejere decat bancile.
Lista societatilor nebancare este publicata si actualizata periodic pe site-ul BNR. 
In privinta sumei maxime de bani pe care o puteti obtine lua cu imprumut printr-un credit rapid nebancar, difera de la persoana la persoana si de la institutie la institutie.
Spre exemplu, pe siteul Cetelem se pot face simulari ale unui credit rapid care tin cont de suma pe care doriti sa o imprumutati, perioada de rambursare a creditului si venitul minim necesar.
Daca doriti sa imprumutati 3000 de lei pe care ii returnati in 12 luni, rata lunara este de 315.5 lei si aveti nevoie de un venit minim necesar de 902 lei.
La Provident, puteti imprumuta intre 400 si 3000 lei, rambursarea facandu-se fie in 42 fie in 56 de rate saptamanale.
TBI Credit poate acorda credite de nevoi personale in maxim 24 de ore, suma de bani minima imprumutata fiind de 300 EURO (echivalentul in lei)
Atentie. Venitul minim lunar necesar pentru un credit rapid reprezinta venitul lunar net, ramas dupa achitarea datoriilor lunare, inclusiv ratele lunare la alte credite.

Un comentariu:

  1. Bună ziua doamnelor și domnilor
    Aveți mare nevoie de consolidare financiară (împrumut)?
    O mulțime de oameni se confruntă cu provocări financiare premature și majoritatea nu sunt capabili să obțină împrumuturi de capitaluri proprii de la băncile lor locale sau de la alte instituții financiare din cauza ratei dobânzii ridicate, a garanțiilor insuficiente, a raportului datorie / venit, a scorului creditului scăzut sau din alte motive.

    Dacă aveți nevoie de un împrumut urgent, vă sfătuiesc să contactați compania mea și vă putem ajuta cu un împrumut.
    Oferim tot felul de servicii de împrumut (împrumut personal, împrumut de afaceri, împrumut ipotecar și multe altele), oferim atât împrumuturi pe termen lung, cât și pe termen scurt, împrumuturi garantate și fără garanții și, de asemenea, puteți împrumuta până la 20 de milioane de euro. Compania mea vă va ajuta să atingeți o varietate de obiective cu o gamă largă de produse de împrumut.

    Pentru mai multe informatii; aici sunt datele noastre de contact.
    E-mail de contact: novicapfinancialservices@gmail.com
    Număr de contact: +31642117819 (WhatsApp)

    Nu mai există timpi de așteptare sau vizite stresante la bănci. Serviciul nostru este disponibil 24/7 - puteți obține un împrumut și completați tranzacțiile ori de câte ori doriți.

    RăspundețiȘtergere